Blå och gul och röd och svart, gör detsamma har dom sagt…

Jag känner mig rätt nöjd med läkarbesöket igår, jag ska lista mig hos denne läkare, som verkligen gav sig tid, ställde frågor och förklarade på ett bra sätt. Inte många som är på det sättet, tummen upp! Nu inväntas mer provsvar, så får vi se…

Var in en sväng på Apoeteket och i vanlig ordning får man nåt annat märke än det som är sagt. Mig, skulle det inte göra någonting, om det inte vore för oredan det kan orsaka, om man äter många tabletter, och man vant sig vid att dom har ett specifikt utseende, och sedan *pang* så blev dom plötsligt rosa, för att sedan bli blå och sen tillbaka till ursprunget.

16998025_10155018287841585_712594866032260929_nNu har jag turen att inte behöva knapra receptbelagda mediciner, inte dom jag köpte igår heller, faktiskt, fast hon föreslog ett annat märke ändå. Men jag har dom som är nära mig, som jag fyller dosetter åt, och det är inte så lätt alla gånger men ett jäkla ansvar, att få till det som det ska vara.

Ska snart hämta upp Theresé och Sally på flyget, jag har planerat att vi käkar lunch ute, sedan får dom fria händer och fötter, eftersom jag ska jobba i eftermiddag.

Så nu ska jag spurta på lite, göra mig i ordning, släppa upp katterna, gå ut med det vita djuret, sedan starta upp det blå/svarta monstret på gården och dra iväg. Kan gissa att Winstone vill haka på, undrar just vad han säger då han inser att det är andra vi ska hämta upp på flyget, än hon vi är van att hämta och lämna 😀

2016-02-20 11.48.01

Ha en fin fredag, allihop!
16999160_10155016884586585_7220689567846338036_n

Etiketter: , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. tina

    Jag gissar att Wirre grät en skvätt, på invant manér. <3 Det där med utbyte av fabrikör på medicin. Jag frågar alltid om det är stor prisskillnad. En krona, brukar svaret bli. Eller ännu lägre. Det är marknaden som styr och alla märken ska ha chans att vara mest prisvärt, eller något sådant. Tur det, när jag var yngre och hade migrän…min medicin kostade tusenlappar. TIlls det var dags för nästa aktör, då sjönk priset rejält. Nu när hormonerna lagt sig och migränen är borta, såg jag att de fanns receptfria, i Spanien. Inte så värst billiga, men slås av vad mycket som finns receptfritt, i andra länder…

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Jodå, han var precis som alltid, uppspelt, ivrig och väldigt på 😀 Jag sa detta till en på Apoteket en gång, jag var så irriterad att det alltid skulle bytas och att pillren då, skulle se annorlunda ut, vet du vad hon då sa, vi måste erbjuda det billigare alternativet och ibland är man tvungen att ta det. Då undrade jag, i mitt stilla sinne, varför dom ens frågar om man inte får välja???

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.