Är man konstig, eller…kanske inte :)

Fick en sommarpresent, 500 kronor på Avion, så i det mindre bra vädret igår, gjorde jag mig en snabb sväng, dit ut. Ville kika på nya stolsdynor till stolarna härute. Hittade och köpte 6 stycken på Hemtex, tror dom gör sig bra mot färgen som kommer att hamna på möbeln:

Och lite matjord hade jag också, dom var nedsatta med 60 kronor per dyna, så det blev en gratis handling!

Detta fick jag uppleva på hemvägen och jag la ut min lilla fundering, på FB:

Visst är man konstig (eller kanske inte), då man gör skillnad på ljud och ljud och bil och bil. Kommer fram till trafiklyset, korsningen Storgatan och gamla E4 an. Hör att det är ett jäkla liv på nån bil. Tittar åt vänster och tänker fiii faaan, vad den bilen lever om. Så kastar jag ett getöga åt höger, haha, nämen, det är ju Jitte, jäkla cool bil han har, och vilket ljud, sen 😍🤣

Lite som då grannbarnet skriker Det var en jäkla unge att skrika högt! Eller är det vår lilla älskling som gråter?

Pratade med en överlycklig Sally, som fått sig en värsting studsmatta i present. Den väger 200 kilo, så dom har placerat den på sidan om huset, där inget gräs ska klippas. Hon skickade en bild på den:

Ja sa hon, då pappa hoppar på den så ser han in i sovrummet. Och till saken hör ju att sovrummet ligger på övervåningen. Nå, lite fusk är det väl, då mattan står på en platå och studsmattan får man ju klättra upp i, sen är Anders lite längre än Sally, fast jag fattar, det är en supercool matta.

Hon fick även nåt spel på mobilen som kopplas till mattan, där man får olika uppdrag. Hoppa högre än tornet i Pisa etc. Jag kunde inte låta bli att tänka på Nicco, hon föddes ju med fjädring i knäskålarna. Hon kunde aldrig vara still, utan det skulle hoppas hela tiden. Hon hade förmodligen älskat en sån där sak, hon med.

Jag passade på att städa inne, sånt där ligger på spar, då det är varmt ute. Dammsög, tvättade golv, tog ett fönster. Kändes skönt att få göra bort lite och ställa undan sånt som hamnat framme på bord och bänkar. Fortsatte däruppe, då jag räknar med att Theresé och Sally kommer att inkvarteras där, några dagar, innan dom åker hem.

Och idag, funderar jag på om man skulle tagit och åkt på Jysk och köpt madrass till vår säng i bussen. Den vi har, är aningens för tunn. Jag får ont i höfterna efter 2 nätter i den sängen, och sen sprider det sig ner till knäna. Tyvärr är det inga standardmått på sängen, så jag lär få skära sönder madrassen. Hm… fast det blir nog bra ändå.

Hoppas på en fin dag, för er alla!

Maria Lundmark Hällsten