Vill du ha stryk eller…

Jo det blev blodvite igår då jag skulle torka av våra 2 ”äkta” Grythyttan stolar som står här utanför. Inte första gången i år det händer mig. Även Theresé fick känna av dom för nån vecka sedan. Långa jäkla stickor är det också, som jag knappt fått ut. Nå jag överlevde igår med, men ändå…jag kunde ju för tusan ha kunnat dö (ville känna mig lite som Gunilla Persson, förlåt)

Nä, jag fattar väl att man får skylla sig själv då man låtit underhållet vänta. Lite slippapper på dom och antingen lack eller olja, så blir det nog bättre.

Jag klippte det där gräset som oförtrutet växer på vår gård. Såg ut som en äng (min upplevelse), då vi kom hem. Sen gick Theresé över till Ullas där hon införskaffade en smörgåstårta som hon bjöd på till lunch. Lyxigt!

Hon bjöd på mer också. En kaffe med tilltugg, på Café Victoria

Vi gjorde oss en runda på övervåningen först, men fyndade inte så mycket där. En CD skiva med Simon & Art Garfunkel fick komma sig till min bil. Fattar inte varför så många av våra CD skivor ska ha för många jack i sig 🫣🤔😊

Fick besked från Försäkrings killen att vi får 4000:- till, och det tackar vi för. Kommer ju inte att täcka arbetstiden men å andra sidan får vi ju en större altan i slutändan, så… Man kan ju också tänka tvärsom. Vi får arbetstid och sedan betalar vi materialet till den utbyggda delen från vår egen kassa. Same shit different name!

Hoppla, vad jag använder fula ord. Kan ha snappat upp lite från Åke. Hans favvo ord är… och nu vänder alla på huvudet och skrollar, som inte gillar svordomar… ”jävlar”

 

Av den enkla anledningen kunde jag inte annat än köpa ett 3-pack passande strumpor till honom som han fick igår 😉

Ja jag har inte heller visat den fina lilla jordgubbsduken jag budade på i en grupp på fejjan. Ber om ursäkt men… Jag älskar den på nåt konstig sätt, haha

Efter middagen packade vi, det vill säga jag, Theresé och Sally, in oss i Camaron, men vi tog inte sikte på Guldkistan, utan vi drog till Avion istället. Gick några vändor där, tog ett varv på stan sen hem.

Idag har jag Team möte efter lunch sen piper jag iväg till Elisabeth som flyttat en bit utanför stan. Svärämnet Anders kommer idag så vi blir en till nere i källaren, så jag kanske skulle ha planerat den där maten som jag inte gjorde igår. Kanske skulle ha motionerat snabeldraken med. Hade noll fantasi, och ingen städ lust igår. Inte helt omöjligt att värmen kan vara en del av det. Önskar er alla en fin dag och ja…lite så här då

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Tina

    Bra jobbat där, med Fbolaget!

    Älskar duken! Du kommer väl ihåg kvinnan som skrek till sin man, som stod ute och pinkade på skogstomten;
    Det kommer en björn!!!
    Ser du inte!??
    Men spring då, gubbjävel!!

    Ja, det var förstås av ren kärlek.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten