Handlingsförlamad regering

Antalet skjutningar och sprängningar ökar i Sverige. Vi har en regering som verkar handlingsförlamad. Varför görs inget konkret ? Hittils bara prat. Regeringen måste styra landet och ta tag i verkliga problem. Annars bör den avgå!

En kommentar

  1. Olle

    Jo de är fullkomligt handlingsförlamade , de törs inte röra i problemet och de vågar inte ens snacka om orsakerna till att det uppstått . En fruktansvärt dålig integration av invandrade människor ,och en del radikaliserade som laddar för ett ännu värre och större hot. Men regeringen sitter till varje pris still i båten på grund av att tar de tag i problemet kommer rasistkortet fram från deras vänstra sida med MP och V i spetsen . Och då får S svårt att resa sig upp i väljarsiffrorna igen. Men hanteringen av SD är så dålig att SD kommer att passera S i vår om de inte får vara med i diskussionerna, att utstänga dom är politikernas sämsta val. Nu återstår bara att visa resultat annars ska de bort från makten, tyvärr finns ju inte så mycket bättre heller att komma med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.