Gränsen är nådd säger farmor.

Läser om en farmor i Malmö som nu anser att gränsen är nådd när barnbarnet inte kan sova på grund av bomberna. Undrar vart Stefan Löfvén tagit vägen ?

2 kommentarer

  1. Olle

    Stefan L sover med öronproppar och bindel för ögonen och hoppas att alla problem ska gå över av sig själv. Och samtidigt vill MP öka på invandringen ännu mer utan planer hur de ska integreras i samhället.Fängelserna är fulla och det kan ju vara farligt att skicka hem radikala islamister.Och att bättra på gränskontroller är inte att tänka på trots att vapen flödar in i landet och Baltiska ligor åker runt och hämtar våra privata tillhörigheter som traktorer och tröskor och enteprenadmaskiner.Sveriges rättssystem har kapitalt havererat. Men skjuter du en Varg då åker du in så det brakar om det, eller som man gjort med Karl Hedin .Honom försöker man sätta dit för att han enligt åklagare Magnusson har tänkt skjuta en Varg. Detta efter att vittnet som påstod att han skjutit en varg erkände att hon ljög. Detta fall har kostat 100 tusentals kronor för staten.

  2. Lars Eliasson (inläggsförfattare)

    Ja det är tragiskt att regeringen inte reagerat.Bedrövligt att islamister som inte borde vara i landet springer lösa utan att polisen har koll på dem. Jag lyssnade på Karl Hedin i Lycksele och hans fall är en ren rättsskandal.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.