Kan en fika stoppa våldet?

Polisen i Malmö träffar idag kriminella i staden för att be dem att stoppa våldet. Det krävs nog mer än kaffe och tårta för det.

7 kommentarer

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Det krävs nog en kombination av olika åtgärder. Återupprätta respekten för lärare i skolan och för svenska myndigheter.Både hårdare straff och mera samtal. Flera närpoliser som känner folket i området de verkar.

 1. Petter

  Jo ta nu en bulle till så glömmer vi morden ,sprängningar och våldtäkter , svenska politiker måste var de mest verklighetsfrånvarande i historien. Alice Bah ville ju omvända IS återvändare med kultur och ge dom ett arbete.Låter ju seriöst att tro hon skulle omvända mördare på detta sätt. Va fan är de rädda för?? Är det rasiststämpeln de är rädda för,eller är det MP som har nån hållhake på S. För MP verkar ju vara nån form av hang around för islamistiska rörelser. Det är väl det mest infiltrerade partiet, och S som har en stor del invandrare som väljare, kanske vågar de inte trampa dessa på fötterna. Har absolut inget mot invandrare men det är politikerna som skapat dessa utanförskapsområden. Naivt att de kan tro att det bara är att ta emot och skaffa jobb omg. Och så lönsamt det skulle bli också, det får kosta men skicka ut de i landet som inte sköter sig. Finns inte en politiker som vågar tala om hur stor andel i fängelserna som är med utrikes härkomst. Jag har sett svenska fängelser och vet.

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Mp verkar helt oförmögna att ta itu med problemen.Krävs nog en rad åtgärder för att reda upp situationen.Tragiskt med allt yngre brottslingar. Respekten för myndigheter och institutioner måste återupprättas. Helt oacceptabelt att ungdomsgäng attackerar ambulanser, brandkår och polis.

   • Petter

    Och varenda gång nåt händer ska de ta tag i problemet, Löfven sa att de visst gör nåt .De har skapat en massa nya lagar. Va fan hjälper det när ingen ser till att de följs. Rädd för att det snart dyker upp medborgargarde som tar saken i egen hand. Kompisen spöade upp en diesel/motorsågstjuv och fick dryga böter tjuven fick åka tillbaka till Litauen utan nån påföljd . Det är så man tror de håller dom bakom ryggen.

     • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Jag håller med dig om att man göder väljare till SD når man stänger dom ute i olika sammanhang. Man måste kunna resonera med alla om viktiga frågor. Många anser sig vara experter om klimatet men de flesta är inte det. Att det blir varmare är ju sant. Att koldioxiden i luften ökar är också sant. Men det finns ju annat som påverkar klimatet. Främst solen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.