Sämsta tillväxten

Sverige förutspås att få den lägsta ekonomiska tillväxten i EU nästa år 2020. Låg tillväxt innebär färre jobb, lägre skatteintäkter och nedskärningar i kommuner och regioner.

Sverige behöver verkligen en ny regering!

En kommentar

  1. Olle

    Jo vi behöver en ny regering men inte nån ny med de partiledare som finns nu, de är som några seriefigurer. Måste ju finnas bättre folk i partierna. Och inga politiska broilers utan människor som varit ute i verkligheten i många år och som är tuffa att fatta jobbiga beslut. Idag är det viktigaste för samtliga partier att de på alla sätt klamrar sig fast vid makten . Måste vara ledare som vågar samarbeta med andra. Hade det varit lite mer djävlar anamma i dom hade de kunnat snacka med varandra och gjort nåt vettigt . och även tagit med SD i snacket då hade SD haft max 10 % idag. Men de gör tvärt om ,de göder väljare till Sd . Vi har 2 stoppord idag det är Rasism och Klimat här får du inte uttala dig negativt, kristendomen och andra religioner är ut. Finns bara en religion idag och det är Klimatreligionen, uttala dig negativt så åker du ut går inte ens att diskutera

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.