Allt ska beskattas!

Regeringen verkar vara desperat att får in mera pengar från svenska folket. Det kostar ju när all ledighet ska betalas.

Skatt på plastpåsar, skyhög skatt på husbilar, förmånsbeskattning av fyrhjulingar och nu ska barnens jultidningsförsäljning beskattas. Undrar vilka nya direktiv regeringen givit när det gäller jultidningar ? De har ju klarat sig undan beskattning ända sedan jag var barn på 60-talet. Världens högsta inkomstskatter räcker inte för vår regering, 57% enligt en undersökning häromdagen. Svenska folket börjar tröttna när samhället i övrigt fungerar allt sämre.

En kommentar

  1. Jörgen K

    Devisen att tänka blått, rösta rött, äta grönt och jobba svart, är dit allt är på väg om en människa ska kunna föda sig själv utan att kränka nån … För ett är då säkert, om toppen på isberget är att Iraks försvarsminister med entourage föds ut ur Försäkringskassan och med andra handen kräver Försäkringskassan att den dödssjuka cancerpatienten ska tvingas tillbaka på heltid…..då är det dags att stoppa alla utbetalningar och låta rätt bli riktigt först !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.