Utan bensin

Regeringen jobbar med ett förslag att förbjuda fossila drivmedel. Dåligt förslag. Ta fram alternativa drivmedel istället. Bygg flera laddstolpar för elbilar. Låt utvecklingen ta sin tid och angrip de stora utsläppskällorna istället. Det kommer inte att fungera att på kort tid helt sluta med försäljning av fossila drivmedel. Många har inte råd att köpa nya bilar. Kommer att leda till svåra förhållanden för de som sitter i sina stugor på landsbygden utan möjligheter att transportera sig till affären, sjukstugan eller annat.

En kommentar

  1. Jörgen K

    Så länge skattefrihet råder eller nära inpå av energislag som enskilda straffbeskattas för kommer det aldrig att gå att försvara ett försäljningsstopp än mindre åtlyda ett fanatiskt hitta på ett datum !

    Hela tanken är samhällsomstörtande och saknar all form av realiserande lösningar. Hela detta fanatiska nära religiösa drev som orkestreras av total okunnighet måste få ett slut. Logisk och förnuftig diskussion måste få tolkningsföreträdet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.