Lyckat räddningspaket i riksdagen

Moderaternas räddningspaket för kommuner och regioner lyckades till slut få stöd i en uppgörelse med Kristdemokraterna och Vänsterpartiet. Ytterligare pengar till Vilhelmina gör att vi kan rädda några tjänster ytterligare i en situation där vi tvingas till väldigt hårda besparingar och att se över många kommunala verksamheter. Tack för det!

2 kommentarer

  1. Jörgen K

    Hade även det extremt kritiserade ensidiga Svenska bidraget till UNRWA upphört helt skulle det ha frigjorts drygt 650 miljoner årligen. Svenska skattemedel som idag går till att bekosta terrorlöner till Hamas och antisemitisk propaganda.

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Ja jag tycker att det är så hemskt att höra unga Palestinier uttala att de hatar Israeler och att de vill döda dem. Och vi stödjer de skolor där hatet lärs ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.