Destruktiv politik

Regeringens energipolitik ger höga elpriser och användning av fossilkraft

Industrin stänger då ned pappersfabriker.

Miljöpartiet säger att vi inte har höga elpriser.

Då förstår vi ju Miljöpartiets politik. De vill ha höga elpriser som stänger ned industrin. Man vill ju också avveckla Sveriges framgångsrika skogsnäring.

Miljöpartiet vill ju ha ett annat samhälle. Hur Socialdemokraterna kan vara med på detta är en gåta.

2 kommentarer

  1. Jörgen K

    Att (S) redan har sålt den lilla själ de hade kvar efter 90-talets kullerbyttor är väl allmänt känt, allt för ordförandeklubban ett ögonblick till, heter det ju internt.

    Miljöpartiet, inte ens ett enfrågeparti, har gett (S) greppet om ordförandeklubban ett ögonblick till för att föra Gretainfluerad Centerpartistisk politik. Hur de fick ihop denna rotvälska skulle man verkligen vilja ha ett adekvat svar på!

    Konstaterat är i alla fall att oppositionen måste visa enad front i de långsiktiga frågorna som sätter villkoren för verkligheten i HELA landet, inte bara på Stureplan……

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Det är absolut nödvändigt med ett regeringsskifte för Sveriges skull. Vi måste återupprätta landet som framstående industrination. Skola med höga kunskapskrav och satsning på forskning och utveckling. Det gäller då att möjligheterna i hela landet tas tillvara. Då krävs satsningar på bra kommunikationer i hela landet och ett bättre företagsklimat med lägre skatter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.