Mycke snö nu

Det är mycket snö nu på många ställen i landet. Kommer att tänka på de klimatalarmister som påstod att det inte skulle finnas snö i Alperna och stora delar av Sverige skulle vara snöfritt på 2020 talet. Undrar var de fick sin information ifrån?

Förra helgen tittade jag på TV. Det var slalomtävlingar i Alperna och längdtävlingar i Falun. Och snö fanns det. Tänk hur fel de hade.

En kommentar

 1. Jörgen K

  Om man läser lite i böckerna om Vilhelmina så finner man från början av förra seklet att vädret var skiftande, ordentligt också. Där i mellan fanns perioder av varmare och kallare väder, mer snörika och mindre snörika. Bedrövliga isar skrevs det om isar som låg in i juni……

  Vädret har inget minne så det blir vad det blir, något som ingen kan förklara bort…..

  Vi styrs nu av datormodeller där mätdata ligger till grund för att beräkna kommande väder, precis som det fanns logik och politiskt bestämmande över vädret. Just ja, det kallas då för klimat och har inget med väder att göra enligt Greta.

  Så havet skulle ha höjt sig 17 meter på 100 år och nästa ögonblick blev det bara nån millimeter som hade med landhöjningen att göra…Sen skulle det bli så varmt här i Norr så Umeå kommun tog ett principbeslut att radikalt minska budgeten för snöröjningen för några år sedan, så kloka de var…..

  Nu ska Ön bebyggas, Umeås lägsta punkt, samtidigt avstyrks bygglovsansökningar på andra ställen i kommunen med hänvisning till höjning av vattennivåerna, logiskt så det förslår…..

  SVT gör allt genom sina meteorologer att försöka påvisa statistiska förändringar som kan kopplas till klimatet som i sin tur påverkar väderläget. Så kyla i stället för värme blev fel och då är man snabbt där och påstår att det är visst så, då datormodellen och miljöpartiet säger så…..

  För något som har visat sig vara effektivt som skattebas, är renodlad skrämsel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.