Svammelregeringen

Så tragiskt att vi har en regering som hela tiden svammlar,hittar på och ljuger. När det gällde utvinningen av kalk på Gotland så sades först att man inte kunde lägga sig i en pågående rättsprocess. Nu när konsekvenserna av nedlagd cementproduktion blir att mera uppenbara, hundratusentals jobb hotas och trycket från oppositionen ökar så vänder regeringen och beviljar ett förlängt tillstånd på 8 månader.

När det gällde de Afghanska tolkarna som hjälpt svenska soldater i Afghanistan så var Morgan Johansson ute bara några dagar sedan och påstod att det inte gällde några tiotal personer utan tusentals kanske tiotusen personer.  Att 50 soldater skulle ha servats av tiotusen personer låter som en saga. Nu har regeringen tvärvänt också här och låter Försvarsmakten och berörda myndigheter utreda hur vi vi hjälpa dessa människor undan en säker död. När det gällde män utan aylskäl så var det inga problem att stifta nya lagar. Vilket hyckleri!

 

En kommentar

  1. arbetare

    Det är konstigt att ”barn” med rynkor och full skäggväxt som bott hela sina liv i Iran ska ha förtur hit medan de tolkar som riskerat sitt liv för att hjälpa till mot talibanernas skräckvälde ska lämnas i sticket .

    Personligen tycker jag att vi borde införa samma könskvotering på vilka som får komma hit som feministerna vill införa inom styrelser och chefsposter ; d v s varannan damernas .

    Om det är några som det är synd om i muslimska länder så är det kvinnorna , inte unga arga män i stridbar ålder , alltså borde vi införa totalt importstopp för ensamkommande män tills det har ankommit lika många kvinnor/flickor som vi mottagit män sedan 2015 .

    Allt annat är givetvis kvinnoförtryck !!!!!

    Kom igen nu alla i den ”Feministiska regeringen” och agera snabbt och snärtigt !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.