Allt ogillas av Mp

Miljöpartiet gillar inte bilar. De höjer fordonsskatt, höjer bränslepriser och försämrar vägnätet. De gillar inte bostäder och vill höja skatten. De gillar inte fritidshus och vill införa en ny skatt. De gillar inte småföretagare och vill höja skatten.De gillar inte sparande och vill höja skatten. De gillar inte gruvor och vill inte öppna nya. De gillar inte cement och vill inte bryta kalk. De gillar inte privat ägande och vill att vi ska äga tillsammans. De gillar inte skogsbruk och vill förbjuda kalhyggen och trädplantering. De gillar inte skogsindustrin som producerar toalettpapper.

Man kan undra vad miljöpartisterna vill torka sig i ändan med  istället?

4 kommentarer

 1. Jörgen K

  Mp, ett extremt enfrågeparti som vilar på kommunistisk doktrin likväl som V, som får ett orimligt manövreringsutrymme av S som betalning för att S får svinga beslutsklubban, C ska vi inte tala om som plötsligt stöder folk som hyllar forna Sovjet, Nord Korea och Kina.

  Aldrig har så få förstört för så många på så kort tid.

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Mp får allt meta stalinistiska drag då de vill begränsa människors frihet och styra deras liv.

 2. Håkan

  S är så förtjust i makten,att detta parti i stort sett verkar styra hela regeringskansliet.Det är inte rimligt att ett parti på under 4 % kan ha så stort inflytande.Jag kan för övrigt tänka mig att man inte direkt gråter krokodiltårar i VK-huset över MP:s framfart..

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Nej det är inte rimligt att radikala fanatiker fått så stort inflytande i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.