Röda SVT

När chefen för SVT får frågan om det är ett problem att 70% av personalen sympatiserar med MP eller V så tycker hon inte att det är ett problem. Jamen det är ju inte ens 15% av befolkningen som sympatiserar med dessa partier. De 85% av svenska folket som inte sympatiserar med MP eller V kan nog tycka att det är ett problem när det märks i programmen som sänds.

4 kommentarer

  1. edor Vilhelmina

    Är det bättre med TV4 då, reklam stup i kvarten. Nyhetsmedia bör vara oberoende i ett demokratiskt land. Problemet hos oss att det styrs av politisk färg kan jag till viss del hålla med om. Skulle vi leva under ett Nazistiskt ledaskap skulle vi naturligtvis ha ett nyhetsmedia man utgår härifrån. Vi hade ju under en period under Alliansen där SVT styrdes av Folkpartistisk ledning, nu Liberaler. Jag vet inte om det var mycket bättre. Vad Moderaterna har för avsikter eller vad du tänker dig för nyhetsmedia och styrning är svårt veta. Nu samarbetar ni med bl a SD, kanske är det det du vill framtona?

  2. Håkan

    S har styrt detta land i mer eller mindre i hundra år.Att det varit borgerliga regeringar vid ett par tillfällen har aldrig stört SVT/SR.Utan det har varit samma stuk med en duktig slagsida åt socialismen.Och jag minns hur Fälldin hånades öppet av dessa sextioåttor som var dom enda som anställdes på Publik Service sen Palme dök upp.Och hur är det idag….

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Måste bli en bättre balans mellan olika åsikter och även bättre balans mellan storstäder och landsbygd.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.