Noll koll

Vi har en regering med noll koll. De verkar vilja ha det så. När många påpekar att vi inte vet hur många som befinner sig i landet och att vi måste ha en folkräkning så säger regeringen Nej! Socialdemokraterna vill räkna katterna i Sverige istället. När staten betalar ut 20 miljarder ur vår gemensamma kassa på felaktiga grunder så måste man åtgärda det. Det finns många områden som behöver mera resurser. Vi behöver en ny regering med ett annat fokus.

9 kommentarer

 1. edor Vilhelmina

  Hur ska du eller någon annan göra en folkräkning där inte människor finns? Det är ju det som är problemet att många bara försvinner ur statistiken. Vilken metod hade du tänkt använda för att upptäcka det här människorna? Tala om bortkastade pengar. Jag såg Åkesson blev det också fart i samband med detta. Så fort det handlar om invandring, eller vad man tror då är både SD och även M snabbt ute troligtvis att vinna snabba sympatier och poäng. Jag ser inga förslag på någonting som skulle göra Sverige bättre i den kritik som kommer. Varför har varken du, M eller SD några förslag på hur vi går vidare i landet. Bara kritik på allting. Detta är ju ren populistisk skit. Det enda som jag med säkerhet sett under de senaste åren är att ni vill bygga ut kärnkraften. Det är er hjärtefråga. Vilken regeringen var det som satte igång allting, öppna era hjärtan, men själva de som öppnade truten stängde sina hjärtan. Ja inte tror jag det blir något bättre med Moderat politik. Kristersson verkar kört fast rejält. Byt partiledare. Varför avsatte man AKB? Jag hade hellre sett henne som M:s partiledare. Det är bara 2 partier nu som har män, de unkna Moderaterna tillika det ännu mer unkna SD.

 2. tjalle

  Och registrerar du inte dina djur hos lantbruksverket så åker du på feta böter. Och om ett får saknar en öronmärkning av totalt 2 så döms du utan rättegång av länsstyrelsens kontrollant .Och hotas av djurförbud. Sverige är fantastiskt ,tror att våra styrande politiker vill smygbyta ut sin befolkning .Istället för att styra som deras väljare vill

 3. Jörgen K

  Svensk folkräkning startade 1749, den har skett sedan dess och FN rekommenderar en genomräkning vart 10 år.

  Sverige har haft folkräkningar i nutid 1965, 1975, 1985 där sista justeringen blev gjord 1990.
  2006 beslöt riksdagen att etablera ett lägenhetsregister vilket skulle göra folkräkningen effektivare.

  Men nu 32 år senare har varje försök att genomföra en folkräkning röstats ner av den rödgröna röran trots vetskap om en stor oordning. Man har till och med plockat bort mandatet för skatteverket att rapportera fel och korrigera folkbokföringen, man har inte ens anmälningsplikt.

  Så vad är då anledning varför man motsätter sig en folkräkning? Är orsaken att man inte vill erkänna att man politiskt misslyckats, det blir ju integrationen som hamnar under luppen!

  Man skriker konstant efter att följa FN:s alla konstigheter, varför följer man inte denna tro?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.