Mp sjunker

Miljöpartiet sjunker i opinionen och skulle inte komma in i Riksdagen vid ett val visar en opinionsundersökning. Det finns hopp för Sverige ändå!

8 kommentarer

 1. edor Vilhelmina

  Såg just på TV ett inslag om transporter, de tyngre med lastbilar osv, även kan vi här räkna in alla arbetsmaskiner, grävskopor osv. Att det inte säljs många just av dessa eller inga alls, lastbilar några. Med de är dubbelt så dyra i inköp, kräver laddning och timmertransporter bl a var finns tillgång till laddning här? Detta har nu blivit ett stort problem bland alla företag som bedriver transporter av något slag, vill säga de tyngre. Små lätta lastbilar går att driva på batterier, men tyngre, detta är ju bara fantasier och bygger på kunskap från människor som kanske aldrig vet hur det fungerar ute i samhället. Det är en rent bedrövlig situation de försatt Sverige i. Här håller jag med helt. Vi kan inte fortsätta på den här inslagna linjen. Vi kommer duka under av avgifter. Hur ska vi transportera allt vi behöver?
  Tysklands nämns nu stå inför en energikris genom att de tar gas från ryssarna. För att det ska minimeras har amerikanarna för avsikt flyga in energi åt dessa, det torde vara flytande bränsle. Så har vi fått det ”klimatsmarta” samhället. Det är förfärligt det som pågår.

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Elbilarna behöver nog utvecklas en hel del för att kunna användas i Inlandet. Vi får nog använda diesel till lastbilar ett bra tag till tills alternativ finns. Kanske vätgas?

 2. Svenne

  Då har jag lovat hela firman smörgåstårta om de inte kommer över spärren. Vårt företag har varit hårt ansatt om de hade fått igenom sina fantasier som inte gjort nån nytta

 3. Jonsson

  Underbart!
  Hoppas att det är en ihållande trend.
  Mp som fått igenom sin politik i stort sett rakt av… varför är deras väljare missnöjda!?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.