Sverige i EU

Sverige behöver en ny regering som stärker vår position i EU och slåss för svenska intressen. Under Alliansregeringen rankades Sverige bland de 4 mest inflytelserika länderna av 28. De Socialdemokratiska regeringarna har inte haft samma höga ambition. Man har inte ens brytt sig om att skicka svenska ministrar till ministermöten. EU är världens största frihandelsområde och oerhört viktig för svensk export.

1 Januari blir Sverige ordförandeland i EU. Då är det viktigt att vi har en Moderatledd regering på plats. För Sveriges skull. Vi kan inte lämna över viktiga beslut som rör vårt land till aktivistiska EU byråkrater eller okunniga politiker. Om vi inte engagerar oss kommer de att köra över oss och styra landet i fel riktning. EU skall inte tillåtas att ta över bestämmandet över frågor som idag beslutas om i Sverige.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.