Försvara Gotland

Det är bra att vi stärker vårt försvar av Gotland. Gotland är en strategisk plats i Östersjön och viktig för försvaret av de demokratiska staterna. Att Ryssland anser att svenska soldater på Gotland är ett hot mot Ryska soldater säger ju allt om de Ryska planerna.

4 kommentarer

 1. edor Vilhelmina

  Hm..ja ett starkt försvar, men varifrån ska ni (M) få alla pengarna till det? Ni vill ju sänka skatterna. Är det exempelvis arbetarna på batterifabriken som ska stå för det och de rikast ska få ännu mera i plånboken?
  Kom inte med några undanflykter om Nato heller när du svarar.

  • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

   Det finns mycket att skära bort i den statliga byråkratin. Många myndigheter kan läggas ned. Många miljarder betalas ut felaktigt i bidrag till folk som egentligen inta har rätt till det. Biståndet måste ses över då det verkar som om målet är att sprida mycket pengar utan att ha krav på resultat.
   Det är inte arbetarna på batterifabriken som ska stå för att betala ett bättre försvar. Vanligt folk får det bättre med Moderat politik.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.