Blinda och döva

Vi har en regering som är blinda och döva inför de problem vi har i Sverige.En fungerande elförsörjning är ett måste för att landet ska kunna klara kommande omställning och utvecklas. Svenska kraftnät säger att det viktigaste just nu är att bygga planerbar elproduktion i södra Sverige. Regeringen lyssnar inte på experterna utan satsar på jättelika subventioner av ICKE planerbar elproduktion. Vi måste få en ny regering!

3 kommentarer

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Vindkraft är ju inte förbjudet. Nu klarar vi inte elförsörjningen med enbart vindkraft. Än hur många miljarder regeringen subventionerar med. Vi behöver planerbar elproduktion som inte är beroende av väder och vind. Planerbar elproduktion är vattenkraft, kärnkraft, fusionskraft ock kolkraft mm.

    • Arbetare

      Det spelar ingen roll om Sverige har 1000 eller 100.000kW i vindsnurror , när det inte blåser står de stilla.

      För att inte frysa ihjäl vintertid krävs PLANERBAR elkraft dvs vatten- , kärnkraft- eller oljekraftsproducerad el som finns där när vi trycker på startknappen .

      Ingen förbjuder företag att bygga vindkraft, däremot har ansvarskännande människor dragit åt bidragskranen så att miljarderna inte längre strösslas över varje skojare med välsmort munläder som sagt ”vindkraft” till någon svagsint politiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.