Mp politik

Nu verkar Miljöpartiet äntligen ha fått sin politik att nå ut till svenska folket. Äntligen! Stödet för partiet sjunker till 2,9%. Hoppas att vi slipper Mp i Riksdagen efter höstens val.

En kommentar

  1. Jörgen K

    ”SKURKSTATER”, det är hur miljöpolitiken har försvarat sina märkliga danser runt den nya religionen. Fossila ämnen som säljs av ”skurkstater” ska förbjudas just för att de kommer från ”skurkstater”. I samma ögonblick som detta argument dök upp för ett antal år tillbaka, så sa man utan reflexion att man förbjuder all vidare teknikutveckling av utrustning drivna av fossila drivmedel.

    Vad fick vi då, Ad-blue byggd på Rysk gas som används för att tillverka ammoniak som krävs i stora mängder för produktion av Urea. Vilket i sig har en eutrofierande effekt både på mark och vatten vilket orsakar stora miljöproblem.

    Enligt Miljöpartiet är Ryssland ingen ”skurkstat”……..?

    Miljöpartiet är avslöjad som charlataner och har inget i politiken att göra. Det finns nog med samhällsomstörtare i korridorerna, vi är inte begagnade av fler!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.