Moderatledd regering

För en bättre skogspolitik krävs en Moderatledd Regering. Vi måste ta tillvara den enorma potential som våra välskötta och växande skogar har. Produkter från skogen hjälper oss att komma ifrån fossilsamhället och in i en modern bioekonomi. Sverige är världsledande när det gäller skogsteknik, skogsvård, forskning och skogsbruk. Vi har kommit långt och uppnått målen när det gäller bevarande och reservat. Naturvårdshänsynen kan utvecklas ytterligare när det gäller detaljhänsyn vid avverkning. Bredare kantzoner, flera trädgrupper och färre markskador kan bli ett mål.

Nu behöver skogsproduktion komma i fokus.

Skogen ska brukas, för jobb, klimat och ekonomisk utveckling. Inte minst i Norrlands Inland.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.