Ryska värderingar

Ryssarna stiftar nya lagar för att stärka sina värderingar när det gäller familjelivet. Exempel: Män och kvinnor får inte kissa på samma toaletter då det tydligen är outhärdligt och nedvärderande för män enligt Rysslands utrikesminister. Män får klå upp sina hustrur. Tillåtet att stjäla 8000 barn från Ukraina.

Ryssland är ett ruttet land som bör terrorklassas.

2 kommentarer

  1. brorson

    Svenska politiker är bra att kritisera andra, men en portion svensk självkritik vore också klädsamt. Nerkissade sittringar är också obehagligt för män som gör sina behov sittande, men det är ju inte varje gång. Många kvinnor anser sig därför helt utestängda från offentliga toaletter. Och det var ju de könsneutrala toaletterna i Sverige, som Lavrov hade reagerat mot, enligt Expressen. Klart att han kände sig förnedrad av att detta påfund, som måste ha känts ännu mer förnedrande för de kvinnliga delegaterna.

    De könsneutrala toaletterna i Sverige är ju en eftergift åt den extremt lilla grupp män, som spökar ut sig i kvinnliga kläder, med uppstoppad fejk-bh och allt, och har envisats med att gå på toaletter för kvinnor, där de till kvinnliga besökares förargelse har råkat avslöja att de är män. Ska man se det här tjuvnypet mot en svensk perversitet som ett svar på den tidigare svenska utrikesministerns kritik för någon vecka sedan mot Lavrovs uttalande om den europeiska säkerhetsordningen under samma OSSE-möte?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.