Lås in gangstrarna

Våldet eskalerar med skjutningar och sprängningar. Dags att ta krafttag mot kriminella miljöer inklusive P3. Gangstrar ska låsas in oavsett om de är rappare eller inte.

7 kommentarer

  1. Kim

    Modigt uttalande.
    Ska vi ha rättegång innan och krav på rättssäkerhet eller ska man bara ta några godtyckligt?

      • Kim

        Lars – skönt att höra. Det har ju en förmåga att falla bort då vissa i populism skriker om ”hårdare tag”, ”lås in buset”, ”ut med packet” mm mm utan att föra bredare resonemang och ens fundera på att det kan behöva bredare åtgärder för att faktiskt långsiktigt lösa problemet. Med det i grunden – vilka politiker kan du räkna upp som är mot att ”Gangstrar ska låsas in oavsett om de är rappare eller inte”?

        • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

          Det finns ju ett allmänt motstånd mot hårdare straff från vänstersidan. De som sitter i fängelse har ju svårt att skjuta ihjäl någon.

    • Jörgen K

      Kim, Ska vi ha rättegång innan…..eller ska man bara ta några godtyckligt….
      #Metoo är ett strålande exempel på just det du vänder dig emot, men då var du tyst…..

      • Kim

        Jörgen – Whataboutism är en intressant debatteknik. Kan du påvisa att jag sagt att metoo-rörelsen var problemfri i min kommentar kring skjutningar och sprängningar? Vad är ditt underlag till att jag inte tog upp problematiken med meetoo långt innan det gjordes av media och blåbruna incels?

    • Arbetare

      Sossestyrda myndigheter har aldrig tvekat att skuldbelägga oskyldiga människor för att främja sin egen agenda .

      Se bara på Kevinmordet där justitiedepartementet visade sig ringa utredningsledningen dagligen och den utländske gärningsmannen smusslades undan av politiska skäl .

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.