Kyrkstan i Vilhelmina

I går hade kommunstyrelsen i Vilhelmina sammanträde. Många viktiga frågor på dagordningen. Kommunen har försökt att lägga ut driften av Kyrkstan på extern utförare. Två anbudsomgångar har genomförts men tyvärr har inga anbud inkommit. Nu har vi beslutat att sköta driften i kommunal regi även i fortsättningen.

Kyrkstan är en av de finaste områden och byggnader vi har att förvalta och underhållet måste skötas så att byggnaderna inte förfaller. 2019 stoppades underhållet på grund av det katastrofala läget i ekonomin. Nu måste underhållet återupptas.

Mitt förslag att upprätta en handlingsplan för den fortsatta driften och underhållet bifölls av kommunstyrelsen. Till hösten återkommer ärendet för att fastställa handlingsplanen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.