Starkare tillsammans

När vi nu blir medlemmar i NATO så blir vi tryggare. Vi är starkare tillsammans med andra.. Ensam är man bara ensam. Ryssarna blir förstås arga. De vet att NATO inte har några avsikter att anfalla Ryssland men nu för de svarare att dominera, ockupera och förtrycka sina grannstater.

6 kommentarer

  1. brorson

    Försvaret har sagt nej till 300 m höga vindkraftverk och ändrar även tidigare besked att acceptera lägre vindkraftverk på samma plats. Om det beror på Nato, kan jag se åtminstone en fördel med Nato.

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      Försvaret av Sverige viktigare än vindkraftverk. Svårt att förstå varför man fortsätter pumpa in pengar i vindkraft när ekonomin är så dålig i verksamheten och företag går i konkurs.

    • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

      När vi hjälpt Ukraina att vinna kriget så har Putin ingen krigsmakt som orkar med att mucka krig med oss.

      • brorson

        Det var en väldig underskattning av Rysslands krigspotential. De mest troliga anledningarna till att Ryssland hittills inte har angripit Sverige är 1) att Ryssland (och även Putin personligen under sin utlandstjänst inom KGB) har dåliga erfarenheter av att agera ockupationsmakt över folk som hatar ryssar, 2) att Sverige hittills inte har varit medlem i någon mot Ryssland fientlig militärallians, och 3) att Sverige aldrig har varit en del av vare sig Tsrarryssland eller Sovjetunionen.

        • Lars Eliasson (inläggsförfattare)

          Den rysktalande och ryskvänliga befolkningen i Ukraina har inte blivit mera ryskvänliga av bombningar, krig och förtryck. Många har övergett det ryska språket och hatar Ryssland och ryssar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.