Grattis! Volvokvalitet lönar sig.

Grattis till Volvolastvagnar i Umeå som fått uppdraget att fortsätt med monteringen. Jag har under tiden fått flera signaler om att det är kvaliteten, flexibiliteten och leverenssäkerheten som varit avgörande för analysen. Umeåfabriken har genom dagens beslut innebär att ledningen tror på kvaliteten i Umeåfabriken. Det är inte antalet mil till Umeå som avgjort. Kvalitet lönar sig!

Etiketter: , ,

3 kommentarer

  1. Oscar

    Ja det är jätteroligt för de anställda att man lyckades att få behålla monteringen trots alliansregeringen, med Maud Olofsson i spetsen, gjorde allt för att ”sabotera” det hela med minskningar av transportstödet.

    Jag tror Volvos ledning tror på en röd/grön seger i valet och att man åter gör landet rundare!

    Ingen – jag säger ingen i alliansen skall ta åt sig ”äran” av detta beslut!

  2. Mattias Larsson

    Men Oscar, när Maud Olofsson tillträdde som Näringsminister fanns det inget transportstöd.
    En av de första åtgärder hon fick göra som minister var att förhandla fram ett nytt transportstöd, detta lyckades hon med. Något som tidigare regering missat.

  3. Sven-Olov Edvinsson

    Till härlige Oscar igen: Det var på väg mot 0:- i transport stöd när Maud började som minister. Det Oscar kallar försabotage har gett det rättvisaste transportstödet hitills. Men Oscar räknar bara Volvo, inte de andra 252 företagen i Västerbotten som för stöd dag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.