Lite fest, lite gulliga barn, mamma

Igår kväll hade vi trevligt ute på altanen tillsammans med syrran och Kent. Vi började faktiskt med 2 flaskor rysk champagne, köpt på Cypern, och det var inte dumt. Vi hade väl tänkt nöja oss med 1 flaska, men det var en ordentligt varm kväll… så det blev ytterligare en. Sedan blev det färskpotatis, lax och sill och därefter lite blandat grillat med potatishalvor med skalet kvar och sallad med getost. Vi avslutade med "ostglass" med  hallon. Ljuvligt underbart gott kan jag tala om.

Idag skulle mamma fyllt 85 år. Tyvärr gick hon bort 2005, men tankarna finns hos henne idag. Så roligt det skulle vara att få fira hennes födelsedag! Vi har haft både vår son och dotter här idag och mamma skulle varit så nöjd, så nöjd och bara suttit på vår altan och sett lycklig ut. Mamma, du fattas mig!

Vi är barnvakter i kväll åt lilla L. Hon har precis gått och lagt sig för natten, den underbara lilla människan. Efter att hon fått välling så frågade jag "var är nallen" och så letade vi. Och kan man tro, i hennes säng där låg han. Hennes glädje när hon fick se honom är obetalbar. Det är bara att lägga henne, ge henne nallen, starta musiken och hon bara ligger där, leende och nöjd med nallen i famnen. Det är allt. Jag vet att jag skrivit om hur lätt det är att lägga henne vid ett tidigare tillfälle, men jag kan inte låta bli att förundras. Hennes mamma och pappa är på bröllop och de kommer hit och sover, men vill naturligtvis ha sovmorgon. Det ska de få – med glädje.

Imorgon är det en månad sedan jag började blogga, jag hade tänkt hålla på över  semestern, sedan bestämde jag mig för att skriva en månad, 9/7 t o m 9/8. Det har varit jätteroligt att skriva. Det mest fantastiska är att det faktiskt verkar finnas människor som läser vad jag skrivit och det känns mycket spännande och roligt. Jag önskar jag visste vilka ni är och inte minst, vad ni tyckt om det jag skrivit.
I varje fall så tillönskar jag er en trevlig lördagkväll och kram, tack för att ni läst min blogg under denna månad.

Etiketter: ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.