Ur led är tiden….

Vaknar i lugn och ro, skummar genom VK, går över till Aftonbladet (på datorn). Den första rubriken känns inte bra; mer terrorhot, ökad varningsnivå. Varför, varför, varför?

Fortsätter vidare längre in i tidningen, ser en rubrik om att någon Desperate Housewife chockat USA i ett Oprah-program. På vilket sätt, detta måste jag läsa. Oh, ve och fasa, människan har visat bilder på sitt osminkade, alldeles naturliga ansikte!!! http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7888867.ab

Hur kan människan – visa upp sig med alla rynkor och veck som tiden sätter i ansiktet hos alla oss som lever! Fy fagerlund! Var är vi på väg!

Hur kan det komma sig att det visas bilder på "vackra" människor med Kalle Anka-läppar, som knappt kan prata för läpparna fladdrar runt hela ansiktet, med tänder som glittrar så man blir bländad, med pannor som de inte kan rynka på om så någon slog ihjäl deras barn framför dem, med kroppar som fullkomligt trotsar tyngdlagen…

Dessa halvfigurer framhålls som tjusiga. Har ni tittat på två människor som haft förmånen att få åldras tillsammans? Som klappar varandra på kinden med en rynkig hand, som pussar varandra på en mun som visar många tecken på att ha skrattat, ha snörpts ihop i ogillande, som kort och gott har använts? Finns det något vackrare? Nej, jag säger bara det: ur led är tiden.

Etiketter: , , , , ,

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Du har så sant, man häpnar också över att dessa människor, tydligen tycker dom är vackra fast dom i själva verket ser ut som ett måndagsexemplar, lite plastig, stel och knepig. Visst får alla göra som dom själv vill, men man kan alltid önska att dom skulle se på sig själv med andra ögon och inse hur fel dom har. Ha det bra!

  2. Helena Nilsson Springare

    Jag håller med dig. Helt bedrövligt att det kan ha blivit så där. Alla åldras vi ju. Personligen så föredrar jag att göra det med värdighet.. dvs.. utan botoxat monsterfejs och utan läskigt silikon här och där i kroppen.. brrr.. jag säger det igen:
    ”Vad är det MED folk egentligen?”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.