Familjen

Har haft besök i ett par dagar av dotter med del av familj, dvs två av de fyra barnen. Därför har jag inte haft tid att sitta framför datorn.

Detta besök får mig att fundera på hur olika barn kan vara. Jag har själv två och sex barnbarn, och aldrig har jag ändrat om möblering eller plockat bort saker för barnens skull (ja, kanske någon vass kniv eller sax har plockats bort), men denna, det sjätte barnbarnet, lille K, han är något speciell. Det finns ingenting han inte hinner röra, trycka på, gömma bort fast vi var fyra vuxna och en tonåring som hjälptes åt att hålla ögonen på honom. Till och med rita både på väggen och på en madrass hann han med. Tur för honom att han är ett charmtroll annars……

Vad som är bra med sådana aktiva dagar är förstås att man inte hinner tänka efter, inte hinner gräva ned sig i tankar på det omöjliga.

Idag har jag varit både på datortomografi och till Pastorsexpeditionen och nu är det bara hårfrissan kvar. En sådan konstig blandning av världsligt och själsligt.

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ja, det var verkligen en blandning på världsligt och själsligt. Det låter som att du mår bättre, fast jag förstår att oron finns där innan du får besked. Skönt med besök som distraherar. Lille K verkar vara ett riktigt kvicksilver och charmtroll. Sådant håller både kropp och knopp i gång.
    Ha en bra dag. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.