Returmarknad och julklappar

Åter hemma från ett bra besök hos vårt systerföretag i norr, bra möte med bra diskussioner, känns bra. Nu orkar jag inte gå på något stickcafé, men kanske nästa måndag.

Livskamraten fick ett presentkort igår av ett av sina barn. Ett presentkort till ett företag som börjar på J och slutar på a. Glad i hågen for han till den stora staden och plockade upp presentkortet när han stod i kassakön. Men oj, han var på fel affär. Han hade åkt till "gubbdagis" istället! Så kan det gå när man inte har tankarna med sig.

Han har i alla fall varit och köpt något som ska bli en julklapp till något av våra tonårsbarnbarn. En liten praktisk möbel som jag hittat på Returmarknad. I skick som ny, jättepraktisk och SNYGG. Tack Returmarknad! Nu gäller det bara att fundera ut vilken av flickorna som ska få den (eller om jag rentav behåller den själv!).

Nej, fy skäms på mig! Fortsätt rensa och skaffa inte fler prylar!

Jag har i alla fall skrivit en önskelista inför jul och önskat mig en sak som man kan köpa på, gissa vad! Returmarknad. Jag skriver inte här vad det är för då kanske någon skyndar sig dit och köper den. Hoppas att mina kära barn, med familjer, beaktar min önskan.

En ledtråd kan ni få; den passar bra i en sydländsk trädgårdi Sundsvallstrakten!  Gissa den ni…..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.