Är det hösten?

Vaknade till en gråmulen dag. Gick ut och fick en höstliknande känsla. Nu strålar solen igen och jag har legat ute på den sköna bänken och slumrat en stund (ja, det tar på att vara på fest). Men känslan av höst vill inte försvinna trots värmen och solen. Är det den ruggiga mardröm som jag hade i natt som finns kvar i huvudet tro. Ibland när man sett på riktigt otäcka thrillers så brukar Livskamraten och jag prata om hur det är möjligt att komma på sådana otäcka saker. ”Hur fungerar det i huvudet på dem som kommer på sådana hemskheter”, brukar vi fråga oss. Men efter min dröm i natt så inser jag att det behöver inte vara speciellt otäcka människor som kommer på sådant. Även en snäll och beskedlig tant som jag kan komma på de värsta mardrömsscenarier tydligen….
palmPalmen ser fin ut i alla fall. Typisk svensk växt?

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ja, det är en tydlig höstkänsla i luften. Konstigt väder här i Umeå i alla fall… ömsom störtregn och ömsom solsken. Inte så kallt i alla fall.
    Är det väderomslaget som gör det… eller… för jag har också haft de mest bisarra drömmar i natt. Dessutom har jag sovit så tungt att jag inte är helt vaken än och klockan är över 18.00. Ha en skön fortsättning på helgen. Kram 🙂

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Har du också haft märkliga drömmar? Då kanske det är vädret som spökar. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.