Lärt mig ändå mer……

Minsann, nu har jag även Instagram på min telefon! Det var ett av barnbarnen som sade åt mig att ladda ner appen och gav mig en första genomgång av hur det fungerar. Tror dock inte att jag kommer att börja använda den själv, men kanske kommer jag att bli en ”följare”. Det gäller att hänga med……

Dagen har varit lugn och solig, men har faktiskt tillbringats inomhus. Det är märkligt detta att när vi är i stugan så är vi utomhus hela tiden. Arbetar, fikar, om möjligt försöker vi äta middagen ute, men när vi kommer hit hem så är vi inne. Ändå har vi en underbar trädgård och gott om sittplatser utomhus, under tak, i lä. Varför är det så?

Jag fick nyss telefonsamtal från en av grannarna vid sjön. Ett ungt par ville gå och titta på vår flotte. Vi funderar nämligen på att sälja den. Den är underbar och vi njuter så av att sitta på den, omgiven av vattnet. MEN det är jobbigt att dra upp den på land varje höst och i våras/somras var det väldigt jobbigt att få den i sjön också och nu känns det som att vi måste nog välja bort den. Alltså har jag lagt ut den på Blocket, få se hur det går. Vår granne skulle i alla fall följa det unga paret till oss så de får ta en ordentlig titt på flotten i lugn och ro. Hoppas de vill ha den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.