Bara att deleta

Vilken dag, den gick i lathetens tecken. Började  med en promenad tillsammans med en väninna. Tiden går uppenbarligen fort när man har trevligt för hux flux bara så hade 2 timmar gått! Då ringde ett av barnbarnen. Han tänkte komma förbi så då skyndade jag mig hem och fick glädjen att luncha med honom. Efter kaffet så gick jag ut och krattade lite i den igenvuxna grusplanen. Usch, det skulle behövas en riktig rensning för att få bort all jord som hamnat på den underliggande viran. Men jag gjorde som jag gjort de senaste åren, tänkte att ja, det kanske jag kan göra nästa år.

Plockade bort dynorna ur loungemöblerna. Nu kommer grannkatterna att bli ledsna när de förlorar sin gosiga plats att ligga och må gott på. Men det kändes bra att göra det. Jag har trott att det ”bara” var gamle Måns som brukar ligga där men häromdagen såg jag en annan, okänd kisse där och det gillar jag inte. Måns ja, andra katter nej. Så nu är allt bortplockat.

Därefter har jag suttit vid datorn och sorterat bilder. Nu finns bilderna på surfplattan och telefonen, men även i datorn och på extraminnet som jag har som en extra reserv om något ”minne” ska gå kaputt. Vilka enorma mängder bilder man har. Jag försöker faktiskt att plocka bort en del som uppenbarligen är helt misslyckade, men de flesta sparar man bara. Nåja, det blir inga lådor med foton för någon att ta reda på när man lämnat in. Det räcker med att trycka ”delete” och lämna resten till återvinningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.