Faktiskt gjort en del idag

Känner mig nöjd med dagen! Så skönt att det inte blev någon öppning av operationssåret, lättnaden ligger som en lätt dimma över oss idag. Jag har faktiskt varit ute på promenad med en kompis, varit och lämnat skräp, tvättat bilen, hälsat på en släkting och rensat ett hörn av tomtgränsen, puuuuh. Så mycket har jag inte gjort sedan olyckan. Dessutom en tur runt kvarteret med Livskamraten, två gånger faktiskt, både morgon och eftermiddag.

Imorgon blir det till att fortsätta med rensandet på tomten, en bit i taget så blir det nog bra till slut. Men mentalt är jag slut faktiskt, undrar hur lång tid det tar att hämta sig efter en sådan pärs. Min egen bilolycka tänker jag inte på, skjuter den framför mig, får ta det som det kommer.

Vi planerar i alla fall framåt och jag ser fram emot fika med ett av de större barnbarnen samt ett restaurangbesök med ett annat. Det är nog så, varje ålder har sin charm och nu när de står på tröskeln till vuxenlivet så är jag så tacksam att jag (vi, i vanliga fall) finns med i deras tankar.

Det blev en lite misslyckad middag idag. Sonhustrun handlade åt oss när jag inte kunde lämna Lk ensam och hade då köpt ett pizzakit. Jag var kanske inte riktigt fokuserad för jag lade in förpackningen i skafferiet och där hade degen börjat jäsa. Så idag blev det en liten minipizza på det som var kvar i förpackningen. Kryddstarkt blev det i alla fall för salamin som jag köpt var riktigt pepprig. Liten, men svettframkallande middag!

Ser fram emot att läsa mer om kvinnan som stannade i sängen ett år, tanken är fortfarande lite halvt om halvt lockande………..

6 kommentarer

  1. Monica Nordlund

    Hej, Låter bra att det börjar ljusna i horisonten, och att du/ni får annat
    att tänka på, ibland. Naturen helar, även om det tar sin lilla tid att rensa upp
    i trädgårdens alla skrymslen och vrår. Men härligt med solen som skiner
    och lämnar vinterns mörker bakom sej. Kram

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, att rensa efter vintern är inte direkt så roligt, men att få se de gröna bladen börja sticka upp är underbart. Det kan bara bli bättre! Kram

  2. Svea

    Kärleken är stark,beundrar er.Duktigt att gå runt kvarteret,starkt gjort, önskar er framsteg i fortsättningen. Duktigt av dig att ta itu med trädgårdsarbete och se framåt.God Lycka i fortsättningen. Kramar från Svea o Kjell

  3. Helena Nilsson Springare

    Vilken pärs ni gått igenom.. inte konstigt att du är trött i både kropp och knopp! Det är väl rätt lagom att ha små projekt ute och kunna pyssla med rensning av rabatter och annat ”utefix”. Sånt brukar ju kunna vara lite lugnande.

    Att skriva av sig då och då brukar ju också vara skönt för den mentala hälsan 🙂 Hoppas ni fortsätter att få göra framsteg på alla plan… Kämpa på!! Tur Ni har varandra.. Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.