Diverse smått och gott

Ett ”litet” barnbarn fyller 19 år idag, -ja, må hon leva! Tyvärr träffar vi inte henne idag utan vi firade henne när hon var hos oss här i SpanskaVillan. Vi hoppas hon kommer hit en gång till innan skolan börjar så ska vi gå ut och äta  på någon av de fina fiskrestaurangerna vi har häromkring.

Ett annat barnbarn är ute någonstans i Europa och nu börjar vi tycka att det är länge sedan hon hörde av sig, känns inte bra. Hoppas hon hör av sig till sin syster idag.

Satt och tittade på den nya trallgången längs husväggen.
20160804_173153

Med tanke på Qi (och vinden från sjön) så borde gången snirkla sig fram, men Livskamraten hävdade bestämt att han absolut inte vill snirkla sig fram. Således blev gången alldeles rak. Nu kommer det roliga; att hitta på saker på sidorna om gången. Jag vill gärna ha något som stoppar Qi, och vinden, så det gäller att fundera ett tag.

Apropå Pokemon; hur sjutton tänker folk när de går så upp i ett spel att man trampar omkring inne på kyrkogårdar? Vad hände med det sunda förnuftet?

Avslutar med en bild tagen vid middagstid.
20160804_175544Min plats på jorden!

4 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Det sunda förnuftet verkar få stå tillbaks för detta pokemonfenomen..
    Vi pratade om det senast igår.. Helt galet och jag hoppas så att denna masshysteri angående påhittade varelser bleknar med tiden.. Huvva!!

    • grandmother (inläggsförfattare)

      Ja, vi är överens. Det finns säkert positiva effekter också, men ibland förundras man över människor….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.