Söndag

Morgonen har tillbringats framför kaminen, det blev kallt i natt och vi hade dragit ned värmen så det blev lite svalt härinne. Jag tog med min surfplatta och satte mig och läste gamla inlägg på min blogg. Faktiskt riktigt trevligt, till min stora förvåning. Jag kan ju se att jag skriver snabbt och utan att redigera så ibland blir det lite väl långa meningar och något stavfel, men det hoppas jag ni kan förlåta.

IMG_20170319_095645Gårdagens middag blev kycklingbröst med matlagningsgrädde och gogrilla piri-piri-sauce, smaskens. Som tur var blev det över både ris och ett kycklingbröst så nu kan vi ta det till middag idag. Eller, om solen fortsätter att skina som den gör nu, kanske vi kan grilla hamburgare ute, det vore heller inte fel.

Förkylningen har börjat bli bättre, mina revben kräver dock fortsatt medicinering (spricka?) men nu kan jag i alla fall vara ute och våga möta folk. Passar bra för igår kom inbjudan till fest på lördag. Vi behöver lite fest, så det ser jag fram emot. Sedan blir det nog en sväng hem igen, både sotaren och knäröntgen är aktuella, så då måste man väl vara på plats.

Nu ska jag ut; hämta lite mer ved, sopa altanen och ta en kopp kaffe i solen. När jag kommer in ska jag tvätta rent dörrfoder och lister uppe i hallen utanför sovrummet. Jag  håller på med en ”smygrenovering”. När den är färdig kommer vi att ha nymålat, både lister och väggar, ny klädförvaring och hyllor samt den blå heltäckande mattan ska vara utbytt mot en grå. Faktum är att jag tror inte att Livskamraten insett att jag påbörjat en renovering, hihi.:)

Njut, tänk vackra tankar, ta vara på det fina omkring er.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.