Lite fundersam

Det har varit en underbar dag idag. Solen har strålat, naturen har visat sig från sin bästa sida och ekorren har sprungit fram och tillbaka längs muren, alltid lika rolig att titta på. Idag skulle pappa fyllt år. Jag tänker på honom och hur han berättade att ibland bara ropade han rätt ut i luften: Mary, Mary, efter mammas bortgång. Jag minns när vi åkte upp på lasarettet tidigt på morgonen och tog farväl av mamma. Han bad oss att lämna honom ensam med mamma. Han stängde dörren om dem, men sedan kom han ut efter ett tag, upprörd for han iväg längs korridoren. Han hade bett henne att stiga upp och följa med oss hem och blev så besviken och upprörd när hon inte reagerade. Så irrationellt kan man reagera.

Jag tänker på den gamle mannen som satt på pizzerian när jag var in och hämtade middagen åt oss. En prydlig, äldre man som helt ensam satt och mumsade på en pizza på lördag eftermiddag.

Det är viktigt att vi alla lär oss att klara oss själva och inte vara beroende av andra människor för vårt dagliga liv. Men tänk så värdefullt att få dela vardagen med Livskamraten. Bara sitta tillsammans under V85, jag är inte ett dugg intresserad men sitter med bara därför att…..

Få vara tillsammans med människor som bryr sig om varandra, det måste väl vara lyckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.