Mycket jord blir det!

Hur många säckar jord har jag köpt hem denna sommar? Massor! Bara idag, 8 stycken. Mina terrasser kräver mycket jord även om jag bottnar dem med gammal krukjord och småpinnar. De kräver otroligt mycket jord faktiskt.
K1Denna sista planteringslåda har hittills slukat fyra säckar och nu ska alltså åtminstone fyra-fem säckar till dit. Tanken är att vi ska plantera sparris i framkanten och, kanske, några potatisplantor högst upp. Det som sedan ska ske är att jag ska lägga sådana där fibernät högre upp för att försöka förankra jorden. Kanske blir det till att plantera havtorn där också.

Trots att vädret är så fint så har jag lite höststämning. Det känns som att jag håller på och förbereder inför kommande, sämre väder. Det är ju rena dumheter för visst är augusti en sommarmånad?

Det är ovanligt mycket folk ute på vår väg nu. Det är människor som kommer och tittar på grannens stuga. En del vågar inte gå in på tomten utan kommer över och pratar med oss och de får lite av en aha-känsla när de ser våra terrasser. Grannens tomt är nämligen ännu brantare än vår och det är kanske inte så lätt att se vad man kan göra för att kunna göra tomten mer användarvänlig.

En fin liten fjäril satt och övervakade vår middag. Hoppas den hittar ut sedan.
fjäril1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.