DNA…

Vi, jag och Nicco satt och pratade lite efter middagen igår, det blev lite snack om då vi, dvs Nicco, Theresé och jag var med i en undersökning, där vi allihop skulle lämna in DNA prover, nu skrattade jag och sa, tänk om dom ringer och säger till dig att din mamma är inte din mamma, hahaa…

Ja, det skulle ju ha kunnat ske en förväxling på BB 🙂 Och med det sagt kom jag ihåg då jag låg på BB med Theresé, och vi skulle få information om hur man bytte blöjor och tog hand om bebisarna på bästa sätt.

Vi satt en grupp med nyblivna mammor i ett rum och in kommer en sköterska med en nyfödd på armen och lägger upp henne på bordet och påbörjar demonstrationen i blöjbytet.

Jag sitter mellan mina rumskompisar och efter en stund puttar hon till mig i armen och viskar: Är det inte din lilla flicka dom håller på med? Jag kan ju idag se mig själv luta mig framåt och kisa med ögonen… mja, det kanske är hon, svarar jag, lutar mig ännu mer fram och är nog 80% säker. Men inte helt…

Nicco är väl numer van vid att jag faktiskt inte känner igen människor, men på den tiden var det inget som jag själv visste om att jag hade problem med, tur att dom hade sina band på armen, och dom ska väl ändå vara rätt… hoppas vi allihop.

Inte nog med detta, efter 5 dagar i samma rum med 3 andra mammor, kan man ju tycka att deras utseenden skulle ha fastnat, men jag är ett levande bevis på att så inte är fallet. Vi gick nere på Tempo, jag, Åke och Theresé, någon vecka eller två, efter BB utskrivningen. Vi träffar på en tjej där mellan hyllorna och Åke hejar och dom börjar prata… jag går vidare jag, och letar efter det vi ska ha.

Åke kommer sedan fram till mig och frågar om jag sett vem det var… NÄÄÄ, säger jag och skakar på huvudet, men… det var ju din rumskompis från BB, säger han och jag får för första gången skämmas över min blindhet… hon måste ju ha trott att jag var totalt ointresserad av henne och hennes pojke. Jaja, jag har ju fått leva med detta och kommer att fortsätta göra så, inte så mycket att göra åt saken.

Tina bjöd mig på lunch igår, vi åkte upp på Ålidhems centrum och avnjöt deras sallad, jättegott, tack så mycket för den, Tina. Sedan projekterade vi lite på det vi håller på med, inget jag ska avslöja här… och det lär ta sin lilla tid innan vi är klara, men då… kan det hända att ni får höra talas om det 🙂

På kvällen åkte vi ner på klubben (Nailheads har börjat sitt tisdagsfika igen), mer om det kan ni läsa om här: http://nailheads.nu

Jag tog lite bilder där nerifrån:

Foto0993 Foto0994 Foto0995 Foto0996 Foto0997 Foto0998 Foto0999 Foto1001 Foto1002

 

Idag har jag en tid hos läkaren, ska bli intressant att höra vad han kommit fram till, sen åker jag en sväng upp till mamma och Bosse, kanske man får sig en kaffe där. Önskar er alla en fin onsdag!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.