Two down…one to go!

Så var det Åkes tur att åka dit…därav överskriften. Och jag är inte hundra än…fattar inte vad tjurigt det här var. Inte mycket som hände här igår, med andra ord, ja Åke höll igång, han blev sjuk först i natt. Nu får man hoppas att Nicco klarar sig, någon ska väl kunna ha lite matjord i fickan.

Hittade en bild på FB igår, hahaa… nästan så jag skulle ha lust att testa nästa gång det ringer i mobilen:

10149831_10151954106951765_1872280015_n

Fast då skulle man också velat vara en fluga på väggen där det rings ifrån 🙂

Idag är det exakt en månad kvar innan jag och Tina checkar in på flyget, för en mini semester i Spanien, ska bli underbart, om än lite konstigt, jag och Åke har väldigt sällan varit ifrån varandra överhuvudtaget under dessa snart 30 år, men vi överlever nog, hade tänkt skriva att även han får ju semester, men det stämmer nog inte, för då åker han på att ta mina uppgifter, laga mat, ta hand om Winstone, mata katter, tillsammans med Nicco, samt få den sistnämnda upp ur säng och iväg till skola, inte nog med det, mat ska lagas och disk ska tas om hand om.

Nå, dom är ju två, så dom får väl hjälpas åt. Och vi blir alla en lärdom rikare…förhoppningsvis 😀

Näpp, nu ska jag testa lite frukost, får nog bli blåbärskräm, och kanske en macka. Hoppas ni alla får en bra måndag!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Aldrig kul att vara sjuk, det kom från jobbet, ursprungligen, 4 sjuka där 🙁 Resan kommer att bli guld 🙂

 1. Helena Nilsson Springare

  Åhhh… jag vill oxå fara till spanien!! *avis*

  Skönt att du är frisk igen… Viggos kräktes kl tre inatt stackarn, men ingen av oss känner något… än! *ta i trä*

  Kram

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Ja nu hoppas man att man är immun ett tag…några dagar i alla fall så man inte blir smittad av Åke 🙁 Usch ba, och snäppet värre då barnen får magsjuka, man kan ju som inte göra nåt för att hjälpa dom. Det hade varit trevligt om ni hade kunnat komma in igår men ni kör väl förbi fler gånger 🙂 //Kram och hoppas ni slipper detta aber.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.