My handyman!

Trots dom motgångar vi ibland har, så brukar vi nog aldrig misströsta. Är det totalstopp, så tar vi fram en plan B. Jag började igår, att kika över stugor att hyra i Fällfors, bollade tanken att hyra husvagn, och en släp för bilen, funderade på Winstone, hotell i Skellefteå, ja ni vet, såna där nödlösningar.

Samtidigt som jag egentligen, tryggt hade kunnat lita på att Åke fixar allt, i alla fall det mesta. Han jobbade nästan hela dagen med bälgen, och ingenting, var liksom ”bara” att, sen förstår inte jag HUR, han kan greja sånt, då han aldrig gjort det förut.

Det här är vid halvtid och jag och Winstone kom med kaffe:

Foto2743 Foto2744004 009 014 015 029 030 031 032

En annan som också ska till Fällfors, dök upp, Brälla och Håkansson med Albins dragster:

034 036 037

Middag, blev sedan bestämd till 19, då var allt fix och färdigt. Vilken man jag har 😀 Och han kom hem med uträttat ärende, inte lätt, men det gick, och nu är Camaron lastad igen, kaffe termosen fylld och vi ska börja rulla. Ha det fint, allihop!

 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.