Det kommer ALLTID bättre dagar!

Så blev det aprilväder, först höll man på koka i solen, där jag satt igår, tittade jag framåt på detta.


Sedan slängde jag ett getöga bakåt, på detta.


Ulla kommenterade på FB att det gällde att vara positiv, och jag svarade… japp, man ska alltid titta framåt och om det ser svart ut, kom ihåg, bättre tider kommer alltid, oavsett. Ibland kommer dom dock senare än förväntat, men dom kommer…😊

Orosmoln, tråkigheter,sorger och besvär, slipper nog ingen, men det är sällan nåt som är beständigt. Då är det bättre att trösta sig själv och andra, att det kommer att vända, på ett eller annat sätt. Det gäller bara att vänta ut det som känns jäkligt.

Såg en hund bland molnen, mest ansiktet då.


Plötsligt hade den fått ben, och ställde sig upp och skällde.


Jo, sen brakade det loss efter ett tag, och vi gick in i stugan, för vårt altantak håller inte undan då det blåser samtidigt som det regnar. Blixtar och dunder, men fick ingen blixt på bild. Här en filmsnutt på nedfallet. Ses bäst med volymen på.

Det torkade ändå upp efter ett tag och Åke tog på sig röjsågen och kapade lite i dungen och jag tog gräsmattan ett varv. Och det får man väl säga var lite positivt då, för nu slipper vi ju klippa och röja idag 😁

Vi ska åka in en sväng till Malå, så vi får handla lite mer planerat. Sist, blev det som så hastigt och lustigt och inte så genomtänkt. Idag har vi då inte 41grader i bussen.

Apropå att se saker i moln och annat, så såg jag en katt, då vi åt middag hos Siverts, den stirrade på mig från altangolvet…stackaren.

Hoppas på en fin fredag för er alla och om ni inte vill blöt, håll er inomhus. Jag gissar att vi klarar oss från större skyfall, häruppe, men man ska ju aldrig säga aldrig.

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Simon

  Hej!
  Aldrig följt er eller så men fick se er buss idag i Malå. Vad fin den var 🙂 Bussnördig som man är måste man ju kolla ursprunget och kom över er blogg i det sambandet.

  • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

   Hej Simon!
   Ja vi brukar hänga i Malå på vår semester, mina föräldrar är härifrån så vi har stuga på Lainejaur. Men med stor rymlig buss, är stugan nästan överflödig 😀 Detta är vår fjärde buss i ordningen, eftersom jag kör dragracing så krävs det lite utrymme så vi har garage, längst bak. Men ändå har vi stor plats att vara på, då huven på bilen, går in under ett loft på insidan. Om du vill se hur det ser ut kan du gå in på den här länken https://blogg.vk.se/maria-lundmark-hallsten-umea/2021/06/21/terroriserade-manniskan-mitt-i-natten-%f0%9f%a5%b6/ Bussen köpte vi från en man som även han, körde dragracing, han har haft bussen i Vormsele där han bodde tidigare, och då vi köpte den hade han flyttat upp till Arvidsjaur. Tror vi haft bussen i 10 år nu. Den tickar på och går, tur att min man är mekar kunnig och kan fixa det mesta, har aldrig haft något haveri men små saker som kan bli stor då det gäller bussar. Vi skulle ha velat haft tag i rutor så vi kunde få byta ut dom som är dåliga, tyvärr rätt vanligt på bussar med dubbelglas. Med nya såna så skulle den se betydligt trevligare ut. Ha det gott, Simon!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.