Det finns dom som tippar dig upp och ner 🎱

VÄr nya hyresgÀst, Àr installerad. Han gör inte vÀsen av sig, överhuvudtaget. Undrar om han svÀvar runt pÄ en hoverboard or what, Michael J Fox style.

Fast man ska vĂ€l inte sĂ€ga nĂ„t, en dag Ă€r ingen dag 🙃

Blev uppringd av mamma igÄr dÄ jag var pÄ vÀg upp till Kvantum för att handla. Hon undrade om jag visste att min vÀderbild vann. Vilken överraskning, nej det visste jag inte. Men nu vet jag, ju.


Kul att dom fortfarande tror att det Àr en cykel, fast den Àr vÀldigt lik, förstÄs. Tungtrampad nÄ se fruktansvÀrt, men den gör sig ju fin som dekoration i trÀdgÄrden.


Det var inte den enda vinsten igĂ„r. Oh my… handlar pĂ„ Kvantum och fĂ„r Ă„terigen frĂ„gan om jag vill anvĂ€nda seniorrabatten. Hahaa… jag slog ut med hĂ€nderna och sa att jag tycker det Ă€r jĂ€ttekul, och varför fĂ„r jag den ens?

Jo det gĂ„r automatiskt, dĂ„ man Ă€r över 60 Ă„r, sa kvinnan i kassan. Jag skrattar och sĂ€ger, jo, fast jag Ă€r 55 Ă„r. DĂ„ sĂ€ger hon att hon kan plocka bort det dĂ€r, om jag vill. NÄÄÄ, varför dĂ„ sa jag Kör pĂ„ den, jag tycker bara att det Ă€r fantastiskt roligt. SĂ„ skrattar jag och Ă€ven hon.

Hittade nÄt annat som Àr fint, som inredningsdetalj inne i vÄrt hus. TvÀrkikade in i en garderob som Àr ute i trapphuset. Vi tror att denna spegel, hÀngde ovanför telefonbÀnken dÀruppe. Och den plockade vi vÀl ner dÄ Nicco flyttade in dÀr, som 13 Äring. Vi tapetserade ju om och sÄ dÀr.


Den Àr tung som tusan, sÄ jag tror vi ska kolla att trÄden den ska hÀngas upp pÄ, hÄller. Sen mÄ jag ju hitta den perfekta platsen. Vi har ju en avlÄng spegel i hallen, som skulle kunna bytas ut, faktiskt. Men jag vet inte om den hÀr guldspegeln, kommer till sin rÀtta, just dÀr.

Pratade med Annelie igĂ„r. Oj, vilka samtal vi kan ha. Vi pratar om ALLT och absolut aldrig, om ingenting. Vi har vĂ€l allihop ett liv som Ă€r att likna med berg och dalbanor 🎱 Fast alla berg och dalbanor, Ă€r inte likadan. Det finns ju dom dĂ€r som knappt hirar i magen, och sedan dom som tippar dig upp och ner, innan du hamnar pĂ„ rĂ€tt köl igen. Det ska som vara spĂ€nnande, alltjĂ€mt. JodĂ„ Annelie…haha, jag Ă€lskar dig, vet du ju 😍🧡

Har köpt en ZZ Top poster, frĂ„n 1983, pĂ„ Be Bop-A-Lula Land. Dom har öppet idag mellan 11-15 sĂ„ vi Ă„ker dit och hĂ€mtar den. Åke fĂ„r vĂ€l göra sig en lov dĂ€rinne, han med.

Sen ska jag göra nĂ„t sĂ„ lyxigt, som att trĂ€ffa Bloggar Helena pĂ„ en Crosta fika. Det blir en bra lördag, med andra ord đŸ„°

Jag och Winstone har gjort morgonrundan. Mindre halkigt idag. Och vackert ute i morgonljuset.


Ha en fin lördag, allihop!

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 kommentarer

 1. Tina

  BĂ€sta bilden vann! Christian ringde ju mig med nyheten 😀 Min frĂ„ga; Vad Ă€r priset hon vinner? Ha ha haa! Börjar förstĂ„ att det Ă€r Ă€ra & berömmelse och det fĂ„r vĂ€l vara gott, nog. 🏆 Trevlig helg frĂ„n Östersund.
  I morgon tuffar jag hemÄt, igen!

  • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

   Nja, det stĂ„r pĂ„ deras sida att man kan förvĂ€nta sig en liten vinst, sĂ„ jag gissar pĂ„ en kaffemugg med SVT logga, eller vad tror du 😂 Ha en fin tripp hem ❀

 2. Annelie

  Jag Ă€lskar dig me! ❀ Herrens vĂ€rgar Ă€ro outgrundliga 😉 Varit ute och fotat idag och varit med hundarna ofc och ta mig tusan om inte jag kan vinna vĂ€derbilden ocksĂ„ 😂 LĂ€gger ut pĂ„ fb sĂ„ fĂ„r du kolla. Precis nu sĂ„ tĂ€nker jag pĂ„ dig
 för att! NÀÀÀdu, sĂ„ lĂ€tt gĂ„r det inte. Vi lovar inget och vi surprisar. TrĂ€ffade Sten idag. Vi kom lite pĂ„ kant med varandra sĂ„ jag kommer nog att hĂ„lla avstĂ„nd i fortsĂ€ttningen. Pöss!

  • Maria Lundmark HĂ€llsten (inlĂ€ggsförfattare)

   Haha…liar liar ❀ Du har ju lagt ut sĂ„ mĂ„nga fina bilder som lĂ€tt hade kunnat vinna, sĂ„ man ska ha lite matjord i fickorna ocksĂ„. Jag kanske hamnat i ett vinststim, haha. Du tog vĂ€l rĂ€tt vĂ€g med skotern, va 😀

LĂ€mna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.