Det blev ett par nya, ”gamla” saker

 

Japp, Jeepen fick jag hämta igår, och det var inte billigt, kan jag säga. Åkte vidare till skokanonen, och kan ni tänka er, för det första, jag som trott att skokanonen var ett minne blott, eftersom dom konkat, men dom fanns ju kvar.
Första kängorna jag plockade ner från hyllan satt som en smäck på fötterna, mjuka och sköna, testade ett annat par men gick tillbaka till kängorna och tog dom. Hundra kronor rabatt och inte nog med det, stämpelkortet jag hade i börsen gällde ju fortfarande så jag fick en till hundralapp.
Kommer ut till bilen där jag hade mina skor som nu skulle kasseras och vad tror ni… det var ju exakt samma skor som jag köpt. Helt otroligt, jag vet varför jag inte visste det, luddet i mina gamla kängor var ju inte längre så där mjuk och fin, det luddet såg ju mer ut som en getragg, dessutom var dom rätt så slitna annars också, men vad glad jag blev ändå, dom där hade ju hängt med ett tag, så då lär väl även dom här, göra det, hoppas jag.
Sedan åkte jag ut och hälsade på Tina en sväng innan jag skulle ut på mitt arbetspass, kändes som jag jobbat sen sju p morgonen, då jag kom hem igen, strax efter nio, blir skönt att vara ledig i dagarna fem.
Nu ska det packas ihop och vi beräknas lämna stan vid niotiden, för vidare färd ner mot Uppsala, där vi först ska möta upp Theresé, Anders och Sally som ska guida oss vidare till Winstone, så vi får hälsa på valpen, och träffa hans syskon. Sedan ska vi ut och äta middag någonstans där i Uppsala, innan vi åker ut till Järlåsa, där vi ska bo två nätter, innan vi plockar upp hunden och åker hem igen.
Med på färden kommer också mamma, men hon ska bara med till Sundsvall där hon ska hoppa av, hon har några gamla bekanta där som hon ska få gästa, kan ju vara bra för henne med, att få lite miljöombyte.
Kameran ska packas med och datorn, så imorgon kan det hända att ni får se någon bild därnerifrån. Önskar er alla en fin lördag!
Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Ha, haa, jag brukar också köpa nya likadana skor om det är ett par jag trivs med. Jag har faktiskt haft tre par likadana Ecco promenadskor efter varandra. Sen slutade de tillverka den modellen.:)
    Ha en trevlig resa! Ska bli spännande att få se den lilla valpen. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>