Nu jädrar…Adrian Skräcklund :D

Jag kommenterade Helenas blogg idag, och skrev om Adrian Skräcklund, en LP skiva vi hade och lyssnade på , som barn, det var små spökhistorier på den. Nu läste jag Helenas svar på min kommentar, att hon skulle googla på den. Jag vet…att jag gjort det förut, men inte hittat nåt, men nu…haha, på youtube, och här är skivan i sin helhet :D Herr Mys-rys, hette skivan…men Adrian finns med där…

2 kommentarer

  1. Helena Nilsson Springare

    Du har inte kvar den då? :-D
    JAg älskar verkligen såna gamla saker.. det går ju inte ens att jämföra med dagens skräp som barn tittar och lyssnar på. Suck. DE va bättre förr haha… kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>