Ömsat skinn

Bildgåtan visade alltså en liten bit av ett ormskinn. Den lilla rackaren har använt vår nyrestaurerade mur till att slingra ut genom ett hål och in i ett annat och därigenom skalat av sig skinnet. Bra för den, men mindre bra för mig.

Om man tittar noga mitt i bilden, ovanför armeringsjärnen så kan man se hur den har slingrat och lämnat "kläderna" efter sig. Livskamraten fick ta skinnet och kasta det på hemligt ställe. "Hemligt" för annars är jag tvungen att kolla på skinnet varje gång jag går  förbi. Man måsta ju hålla koll. Usch, det ryser i mig när jag ser resterna. Tänk om jag hade kommit förbi precis när han/hon höll på att ömsa skinn. IIIIIIIII, då hade jag sprungit hela vägen hem gallskrikande.

Etiketter: , , ,

6 kommentarer

  1. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Marja Granqvist (2011-09-04 18:39)
    Jag vet inte vad det är för orm. Livskamraten tror att det är en snok, men det säger han nog bara för att inte skrämma mig. Visst är det fascinerande, men jag vill helst inte se det avlagda skinnet alldeles vid uteplatsen. Kram

  2. Monica Nordlund

    Ormar, huga, sag en haromdagen nar vi spelade golf, den lag och gottade
    sej i solen. Har daremot inte sett nagon i Tylla, an i alla fall. Tycker inte om
    orm!

  3. Anne-Marie Mäkelä

    Svar till Birgitta J:n (2011-09-04 21:55)
    Jag ryser bara jag tänker på det. Tänk om jag hade kommit precis när den höll på och slingrade sig. Hjälp, jag kommer nog att fylla på med betong i alla hål jag ser i den muren!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.