På nytt

Det blev några dagars uppehåll i bloggandet. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände, kanske det var fantasin som tröt eller tiden som inte räckte till eller……

Nu är julhelgen i stort sett "avklarad". Vi har haft en lugn julhelg, blev en tidig julafton då barnen med familjer skulle äta jullunch här och sedan ta julbord och dylikt hos andra släktingar. Det blev faktiskt riktigt bra kändes det som. Julgröt med skinka, lite plocke-pinn och andra spel och sedan julklappsutdelning. Lagom till Kalle Anka var allt firande avklarat och vi var ensamma. Kändes först lite konstigt, men sedan kändes det bara bra, lugnt och skönt.

I dag har vi blivit uppringda av stuggrannar. Katastrof är läget nere vid vår SpanskaVilla. Vi har tydligen ett tiotal träd omkullvräkta på tomten, men som tur var har inget träd fallit på någon av stugorna. Det som har blivit förstört är en av våra höga murar som blåst nedför slänten. Vägen är helt blockerad av ca 50 träd, el- och telefonlinjer är förstörda. Grannens två bilar ligger blockerade av träd på deras parkeringsplats.

Vi måste väl ta oss dit, men det blir inte lätt om vägen inte är framkomlig. Det är ju en privat väg så vi får hoppas på bönderna och deras maskiner. Ja, så kan det gå när naturen visar sina krafter.

GOD FORTSÄTTNING till er alla!

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Och jag som kikade in hos dig för en timme sedan… nä, ingen grandmother, men nu så är ordningen återställd 🙂 Vilken tur i oturen, det där med träden, men som du skriver, vad göra? En Godare fortsättning kan man i alla fall önska.

  2. Helena Nilsson Springare

    Hela femtio träd?! Men hjälp.. det lär ju bli knöligt med framkomligheten. Men vilken tur att inget falltit på huset. Ibland är vädrets makter lite väl obstinata tycker jag. Hoppas allat är bra med dig så här efter allt jukstökande. Skönt med lite vardag igen 🙂 Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.