Gashäng

God morgon allihop! Skriver från ett lite grått, men inte alltför kallt Lainjejaur. Gårdagen ska man väl inte klaga på, så länge det är torrt får man vara glad, men mamma tyckte att det drog snålblåst runt benen, men då satt hon inte vänd mot den sol som fanns uppe bakom molnen.

Vi grillade till lunch och kokade kaffet på öppen eld. Emma, Johan, Lars, Svetlana, Niklas och mamma, var ju redan här innan helgen, så vi är några stycken. Sam och André kom också förbi, lagom till kaffet.

Åke fixade dörrfoder på stugan, jag klippte gräs och körde sedan med uppsamlaren, Nicco satt vid datorn och spelade Sims så jag tyckte att det började lukta kabelbrand om hennes dator. Tur då att hon har Winstone, och han vill ju ut med jämna mellanrum.

Idag åker vi in till Malå och köper några altanbrädor så Åke kan spika lite utanför vår dörr, här ligger bara några plankstumpar som inte ens sitter fast, så ibland vågar man livet… precis som när man tvättar håret i sjön 🙂

Jag hade en sån lustig dröm, jag körde en Volvo som vi ägde, jag kom på Mariehemsvägen och plötsligt får jag gashäng, bilen dundrar iväg i 150 blås, jag försöker lägga ur växeln men det går inte, däremot funkar det då jag vrider av tändningen.

Där hade jag ju kunnat vakna men… nu skulle ju någon få skulden för detta gashäng och han hette tydligen Fasedéns i efternamn. Brälla och Lena kom förbi och skulle hjälpa oss med pappershanteringen och jag sa till Lena att det var ett konstigt efternamn, påminde om Saédens.  Ja sa hon, men det är det då inte. För det har jag hetat förut… och då vaknade jag 🙂

Ja vart får man allt ifrån? Ord man hör och lägger på minnet, händelser som man pratar om och folk man träffar, sen kokar man ihop nåt då man sover och får det till en liten story. Önskar er alla en fin måndag!

Etiketter: , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Maria Lundmark Hällsten