Det gamla vanliga, och sen nåt annat!

Åke tillbringade en stor del av gårdagen i garaget samt körde undan lite snö. Själv kan jag inte riktigt sätta fingret på vad jag gjorde, det gamla vanliga, höll undan lite, fixa lunch, koka kaffe, gick med hunden:

26993529_10155981156586585_7018125648112750578_nBesökte Ica, och skjutsade en familj från flyget, och hem 😀

Jo, jag besvarade en jädrans massa frågor som ingår i det där forskningsprojektet, och det kommer att bli lite missvisande, tror jag. Det var säkert med, tio frågor om att känna igen människor, ansikten, platser, om man gick vilse etc.

Och ni som nu har följt med i mitt bloggande vet väl vid det här laget att jag INTE, känner igen människor, ansikten, jag går vilse inne på Clas Ohlsson, ska jag köra någonstans i stan kollar jag alltid eniro samt räknar avfarter, för att komma rätt. Jojo!!!

Nu antar jag ju att dessa frågor är till för att se om man är på väg till utbrändhet eller att man lever ett väldigt stressat liv, fast det stämmer ju inte riktigt in på mig, men vad göra, jag kan ju inte sitta och ljuga ihop svaren 😀

Sedan blev det middag hemma hos kusin Anna med hennes man Ingvar samt sonen Anton, supergod förrätt, smörstekt bröd/toast med handskalade räkor och annat gott på. Huvudrätt, renskavs gryta med pärmose, det satt som en smäck, och efterrätt en chokladkladdkaka, well done, som passade perfekt till en konjak och kaffe vid sidan om. Kunde ju inte bli bättre 😀

26992724_10155980127191585_7529186091223629867_nOch här sitter jag nu och funderar om jag ska googla fram nåt recept på hamburgerbröd, så kan vi käka hamburgare till lunch…mm, jag tror att det får bli så.

Önskar er alla en trevlig söndag!
26804535_10155978802886585_4636185490654978380_n

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 kommentarer

  1. Johanna

    Hej! 🙂 Jag och min sambo har länge funderat på att skaffa hund då vi båda är uppväxta med det. Nu har vi snöat in oss ganska ordentligt på samojedhundar då dom verkar otroligt trevliga och genomsnälla. Vi har letat efter en hundras som vi kan ta med oss överallt så som fjällvandring, skidåkning etc. Dock är jag lite allergisk mot hundar men jag har växt upp med dom så det har ju gott bra. Skulle du vilja berätta mer om rasen i ett inlägg? och hur är pälsen? Har förstått att dom fäller mycket 🙂 Vi hade tänkt att ha våran i en stor hundgård när jag är tvungen och jobba, och sedan ta in den när jag är hemma. Just nu pluggar jag hemifrån så det är ett perfekt tillfälle att skaffa valp 🙂 Hur tror du att dom går ihop med andra djur som katter? Har även tänkt att skaffa en till samojed om det går bra med den första.
    Tack på förhand! Mvh Johanna

    • Maria Lundmark Hällsten (inläggsförfattare)

      Hej Johanna! Winstone är ingen samojed, utan en japansk spets 😀 Men dom är tydligen väldigt nära besläktade och svår att skilja på då dom är valpar. Samojeden är vid vuxen ålder, dubbel så stor som spetsen. Jag mejlar dig, om du inte skulle hitta tillbaka hit 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.